Vertel!

Drie klanten over hun ervaring met LTE.

De fiets die je zoekt

Nazca cruiser“Boudewijn ken ik al heel lang. Toen hij begon te vertellen over ligfietsen was ik al snel geïnteresseerd. Ik vind fietsen erg leuk: je beweegt in de buitenlucht, je voelt vrijheid en het is altijd weer een uitdaging om de fiets helemaal te beheersen. Met een ligfiets heb ik er nu weer een uitdaging bij.

Ik vond het handig om tijdens opstapdagen diverse ligfietsen te kunnen uitproberen: verschillen in frame, stuur en wielmaat geven een heel andere beleving. Vorig jaar heb ik zo een nieuwe ligfiets uitgezocht en ook weer aangeschaft bij LTE.

Boudewijn heeft liefde voor zijn vak, veel kennis over fietsen en hij luistert ook goed naar wat je wilt. Bij LTE krijg je de fiets die je zoekt.”

Ingrid uit Heiloo

Niet meer zonder ligfiets

LTE Sherpa fwd“In 2008 had ik last van zitpijn en kreeg ik belangstelling voor ligfietsen. Ik wilde zeker weten dat het probleem zou uitblijven, dus ik heb er een paar maanden over gedaan om een ligfiets te kiezen. Af en toe kwam ik langs bij LTE en dan kon ik proefrijden op een ander model.

Ik heb toen een tweewieler aangeschaft en die bevalt nog steeds goed. Aanvankelijk had ik nog een stijve nek, maar dat probleem is ook verholpen. Verdere pijn is uitgebleven en door een hoger achterwiel ben ik ook redelijk zichtbaar op de weg. Ik kan relaxed fietsen zonder pijn en ik heb geen problemen met evenwicht. Zonder ligfiets zou ik niet meer fietsen.

Behalve buitengewoon aardig en behulpzaam, is Boudewijn altijd oprecht geïnteresseerd in wat ik nodig heb. Hij vraagt door en zoekt oplossingen. Daarnaast komt hij zijn afspraken na en gaat hij coulant met de garantie om.”

Jan Verhagen uit Etten-Leur

Prachtig en relaxed

“Ik had een racefiets en was al jaren op zoek naar een goede ligfiets. Anderhalf jaar geleden kwam ik uit bij LTE en ik was meteen verkocht: het is zo prachtig en zo relaxed! Je legt grote afstanden af en het ziet er ook nog geweldig uit. Het is een driewieler met elektrische ondersteuning geworden.

Onderweg heb ik altijd een hoop bekijks, dan raak ik vaak in gesprek waarom het zo leuk is. In het begin waren er wat kinderziektes, mede omdat ik een intensieve gebruiker ben. Dat is allemaal naar tevredenheid opgelost binnen de garantie.

Boudewijn is iemand met hart voor zijn vak en hij geeft mij de ruimte om te proberen wat goed werkt.”

Gerrit Jansen uit Utrecht

 

Uiteraard is ook uw ervaring welkom.

 

Opstapdag Tripod touring groot bagagerek