Projecten

Ombouw naar driewieler

DSC00893

Deze Flevo Racer is omgebouwd van twee- naar driewieler, daarnaast is elektrische ondersteuning ingebouwd. Deze trike is kantelbaar gemaakt voor een comfortabel rijgevoel en wordt gebruikt voor woon/werk verkeer.

 

Rollenbank

In 2014 heeft LTE op verzoek van Atletiekvereniging SPRINT in Breda deze rollenbank ontwikkeld ten behoeve van mindervailde sporters. Zij kunnen hiermee trainen en tevens warmdraaien als voorbereiding op de wedstrijd.

 

Aandrijving op voorwielfoto-lte Okeja trike project

Net als de Flevo Racer is deze Okeja Trike een driewieler geworden met een kantelbaar frame. Naast deze ombouw is de aandrijving verplaatst naar het voorwiel. Er is nu meer ruimte voor een bagagerek zodat meer bagage kan worden meegenomen.

 

 

 

 

Driewieler met dak

In het kader van marktonderzoek voor lichte mobiliteit ontwikkelde LTE de Transit. Deze driewieler is comfortabel, trapondersteund en geschikt voor alle weersomstandigheden. Bagagecapaciteit: achter de stoel en op het achterrek.
Verder werkt LTE momenteel aan een nieuw type vrachtfiets. Comfortabel fietsen (max. 80 kg lading) en gebruiksgemak zijn hierbij de uitgangspunten. Zie ook onze Facebookpagina.